Tesomalla tehdystä rikoksesta epäillyn miehen henkilöllisyys selvisi – ilmoittautui itse poliisille, epäillään myös toisesta rikoksesta

Sisä-Suomen poliisi julkaisi syyskuussa valokuvan miehestä, jonka epäillään syyllistyneen Tampereella Tesomalla viime vuoden elokuussa tapahtuneeseen henkeen ja terveyteen kohdistuneeseen rikokseen.

Kuvan esittämän miehen henkilöllisyys on selvinnyt. Kuvan esittämä mies itse ilmoittautui tällä viikolla poliisille.

Hänet otettiin kiinni ja häntä on kuulusteltu. Häntä epäillään myös toisesta henkeen ja terveyteen liittyvästä rikoksesta Tampereella, rikoksen tekoaika elokuu 2020 ja tekopaikka Haukiluomassa oleva yleinen paikka.

Poliisi sai ihmisiltä lukuisia ilmoituksia, jotka eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta henkilöllisyyden selvittämiseen. Poliisi haluaa kuitenkin kiittää ihmisiä, jotka pyrkivät auttamaan poliisia asian selvittämisessä.

Epäilty on täysi-ikäinen mies ja Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi hänet torstaina.

Rikosten esitutkinta on lain mukaan salassapidettävää ja erityisesti rikoksen asianosaisten suojaamisen takia. Tästä syystä poliisi ei voi kertoa rikoksiin liittyviä tietoja tarkemmin eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa tämän enempää.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut