Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tamperelaismiehen epäillään käyneen naisystävänsä kimppuun useita kertoja, viimeisen kerran jouluaattona – syyttäjä vaatii miehelle ehdotonta vankeusrangaistusta

Kihlakunnansyyttäjä Kati Ruoho vaatii tamperelaismiehelle ehdotonta vankeusrangaistusta useista epäillyistä rikoksista, jotka ajoittuvat kevääseen 2019. Kuuden syytteen kokonaisuus sisältää useamman perusmuotoisen pahoinpitelyn sekä vahingonteon.

Uhri on ollut useassa tapauksessa sama naishenkilö. Maaliskuussa 2019 mies on syyttäjän mukaan käynyt naisen päälle tämän asunnossa. Mies on riuhtonut tätä hiuksista, lyönyt tätä nyrkillä päähän sekä takonut tämän päätä asunnon lattiaan. Mies on ollut teot tehdessään voimakkaassa humalatilassa. Samassa yhteydessä mies on hajottanut naisen television.

Kaksi kuukautta myöhemmin uhrina on ollut sama nainen. Tällöin mies on uhannut naista veitsellä sekä lyönyt tätä nyrkillä ja kyynärpäällä. Tapahtumista kirjattiin myös laiton uhkaus miehen uhattua naista veitsellä. Tästä syystä nainen on paennut asunnostaan. Tapahtumien yhteydessä mies oli myös anastanut naisen pankkikortin sekä TKL:n matkakortin.

Viimeinen pahoinpitely on kirjattu jouluaatolta 2019. Tuolloin miehen epäillään käyneen jälleen saman naisen kimppuun. Osansa tilanteesta on saanut myös naisen ystävä, joka on väkivallan kärjistyttyä pyrkinyt suojaamaan kaveriaan asettumalla suojaksi tämän päälle. Tämä ei ole kuitenkaan miestä estänyt, vaan tämän potkut ovat osuneet myös suojana ollutta kaveria jalkoihin, otsaan ja käteen.