Miten Tampere kehittää läntistä keskustaa? – Tulevaisuuden visio julki keskiviikkona

Läntisen keskustan visio esitellään tamperelaisille huomenn keskiviikkona klo 17–19.30 Kulttuuritalo Laikussa.

Visio on kooste ehdotuksista, joilla Tampereen läntistä keskustaa elävöitetään ja uudistetaan vuoteen 2040 mennessä. Keskustan painopiste on viime vuosina siirtynyt itään, ja kaupungilla on tavoitteena lisätä läntisen puolen vetovoimaa.

Tilaisuuden avaa apulaispormestari Jaakko Stenhäll (vihr.). Visiotyön tavoitteista ja taustoista kertovat hankejohtaja Tero Tenhunen ja hankekehityspäällikkö Mikko Siitonen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta osallistujamäärän rajaamiseksi tilaisuus on katsottavissa myös suorana lähetyksenä. Tilaisuus on osittain englanniksi.

Toimenpide-ehdotukset esittelee suunnitteluprosessia johtanut ja visiotyön toteuttanut kansainvälinen asiantuntijaryhmä JTP ja Von Zadow suunnittelutoimistoista.

Yhdeksän kuukautta kestänyt visiotyö on tehty vuorovaikutteisella Charrette-menetelmällä. Mukana ovat olleet niin kaupunkilaiset, sidosryhmät, taloyhtiöt, kiinteistönomistajat kuin Tampereen kaupungin edustajat.

Loppuvuonna julkaistaan myös raportti, joka kiteyttää kaikki kehittämisen toimenpide-ehdotukset ja tarkemmat suunnitelmat. Suora lähetys on katsottavissa osoitteessa https://www.mediaserver.fi/live/tampere

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut