Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilari Mettälän vakava loukkaantuminen tummensi Ilveksen illan Ratinassa

Tampereen Ilveksen miesten jalkapallojoukkuetta koetellaan kuluvana kautena. Ei ole pitkä aika siitä kun laitapuolustaja Janne Sakselan kausi päättyi vakavaan loukkaantumiseen, ja nyt saman kohtalon koki sunnuntai-iltana hyökkääjä Ilari Mettälä.

Varsinainen ottelu päättyi Ilveksen 4-0 -voittoon, mutta suurin huoli liittyi siihen, miten Ilves-hyökkääjän oikein kävi.

Kamppailutilanne TPS-pelaajan kanssa päättyi siihen, että Mettälän tasapaino petti ja jalka taittui vinoon miehen kaatuessa. Hyökkääjän kausi on ohi, mutta mies on jo ehtinyt Twitterissä viestittää että ensi vuonna kentille palataan uudella innolla.

– Olen tyytyväinen voitosta, mutta totta kai Mettälän tilanne jäi kaihertamaan takaraivoon. Aluksi Janne Saksela ja tämä on nyt toinen lyhyen ajan sisään. Näin heti, miten jalka jäi kovalla voimalla vinoon kehon alle. Ikävä kierre jatkuu, kommentoi päävalmentaja Jarkko Wiss ottelun jälkeen.

Kaikesta huolimatta Ilves alkaa nykyvireessään lähestyä jopa sarjan mitalisijoja. Otteluitakin on vielä sen verran pelaamatta että kirvestä ei kaivoon kannata kauden osalta heittää.

– Pallo liikkuu kivasti ja uskallamme pelata. Kyllä tässä on jo useampi peli ollut oikein hyvää tekemistä, Wiss kuvailee.