IS: Pantse Syrjän pahoinpitelytuomio kumottiin hovioikeudessa – "Erittäin raskas ja hermojani monella tavoin raastanut prosessi"

Turun hovioikeus päätti perjantaina hylätä Pirkanmaan käräjäoikeuden aikoinaan muusikko Mikko "Pantse" Syrjälle langettavan ehdollisen vankeusrangaistuksen.

Syrjä sai syksyllä 2018 Pirkanmaan käräjäoikeudesta tuomion kahdesta, vuonna 2016 tapahtuneesta pahoinpitelytapauksesta 60 päivää ehdollista vankeutta. Syrjällä ei ole minkäänlaisia aiempia rikosrekisterimerkintöjä.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

Asianomistajana tapauksessa oli Syrjän entinen vaimo ja todella pitkäaikainen elämänkumppani Kirsi-Kaisa Sinisalo. Syrjä kiisti syytteet alusta lähtien. Syrjän näkemyksen mukaan väitteissä oli kyse siitä, että Sinisalo halusi kostaa miehensä halun erota pitkäaikaisesta avioliitosta. Pariskunta oli naimisissa 22 vuoden ajan.

Käräjäoikeuden käsittely herätti huomiota aikoinaan myös siksi, että paikalla oli seuraamassa koko Eppu Normaali-yhtye sekä Syrjän veljesten äiti Kirsi Kunnas.

Syrjä kertoo tuntemuksistaan Ilta-Sanomien haastattelussa.

– Tämä oli erittäin raskas ja hermojani monella tavoin raastanut prosessi, hän kuvailee.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut