Kokoomus kannattaa ratikan toisen vaiheen rakentamista – "Ei ole järkevää jättää ratikan rakentamista tähän"

Tampereen Kokoomus kannattaa ratikan kakkosvaiheen rakentamista. Pasi Tiitola/Tampereen Raitiotie
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Kokoomuksen Tampereen aluejärjestö kannattaa ratikan toisen vaiheen rakentamista.

Asia käy selväksi Kokoomuksen aluejärjestön puheenjohtajan Jouni Markkasen ja varapuheenjohtajan Anneli Tainan allekirjoittamasta, lauantain Tamperelaisen Lukijalta-palstalla julkaistusta kirjoituksesta.

– Ratikan ensimmäinen vaihe on valmistumassa ja rakentamisen kokemukset osoittavat, että ratikka todellakin tuo lisää kaupunkia Tampereelle jo ennen liikenteen käynnistymistä ja vahvistaa Tampereen asemaa Sisä-Suomen pääkaupunkina. Rakentaminen on lisääntynyt reitillä ennakko-odotuksia nopeammin, Markkanen ja Taina kirjoittavat kirjoituksessa..

Kokoomus näkee ratikan toisen vaiheen järkevänä myös kaupungin nopean kasvun ja liikkumisen tarpeen lisääntymisen näkökulmasta.

– Ei ole järkevää jättää ratikan rakentamista tähän, kun perusinvestoinnit on jo tehty. Väkilukumme rikkoi juuri 240 000 asukkaan rajan ja Tampere nähdään edelleen Suomen halutuimpana muuttokohteena, Markkanen ja Taina kirjoittavat.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut