Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

On epätodennäköistä, että Tiina Elovaara lähtee kuntavaaleihin – "Olen antanut elämästäni kolmetoista vuotta politiikalle"

Entisen kansanedustajan, Sinisten kaupunginvaltuutetun Tiina Elovaaran, 33, mahdolliset jatkosuunnitelmat Tampereen kaupunginvaltuustossa ovat kiinnostaneet vuoden mittaan useampaakin puoluetta.

Elovaara kertoo saaneensa yhteydenottoja, joissa häntä pyydetään mukaan. Kyselijät ovat olleet ex-kansanedustajasta kiinnostuneita tämän kokemuksen takia: Tiina Elovaara oli 21-vuotias tullessaan valituksi ensimmäistä kertaa Tampereen kaupunginvaltuustoon.

Kuka siirtyy tilanteessa, jossa koulukiusaaminen ei lopu? – "Jos joku haluaa lähteä edistämään asiaa, olen valmis auttamaan"

Kevään 2021 kuntavaalit jäävät kuitenkin todennäköisesti väliin.

– En usko löytyväni listoilta. Olen antanut elämästäni kolmetoista vuotta politiikalle ja ainakin tällä erää se tuntuisi olevan riittävästi.

Tiina Elovaaran haastattelu on luettavissa lauantain Tamperelaisesta.

Mitä tapahtuu 18.4.2021? – Tamperelaiset puolueet heräävät hiljalleen kohti kevään kuntavaaleja

Kansallinen rekisteri helpottaisi velallisia – "Rekisteri olisi velallisen avuksi, luotettava ja henkilökohtainen järjestelmä"