On epätodennäköistä, että Tiina Elovaara lähtee kuntavaaleihin – "Olen antanut elämästäni kolmetoista vuotta politiikalle"

Kaupunginvaltuutettu Tiina Elovaara (sin.) on päätöksensä tehnyt: politiikka jää nyt ainakin tauolle. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Entisen kansanedustajan, Sinisten kaupunginvaltuutetun Tiina Elovaaran, 33, mahdolliset jatkosuunnitelmat Tampereen kaupunginvaltuustossa ovat kiinnostaneet vuoden mittaan useampaakin puoluetta.

Elovaara kertoo saaneensa yhteydenottoja, joissa häntä pyydetään mukaan. Kyselijät ovat olleet ex-kansanedustajasta kiinnostuneita tämän kokemuksen takia: Tiina Elovaara oli 21-vuotias tullessaan valituksi ensimmäistä kertaa Tampereen kaupunginvaltuustoon.

Kuka siirtyy tilanteessa, jossa koulukiusaaminen ei lopu? – "Jos joku haluaa lähteä edistämään asiaa, olen valmis auttamaan"

Kevään 2021 kuntavaalit jäävät kuitenkin todennäköisesti väliin.

– En usko löytyväni listoilta. Olen antanut elämästäni kolmetoista vuotta politiikalle ja ainakin tällä erää se tuntuisi olevan riittävästi.

Tiina Elovaaran haastattelu on luettavissa lauantain Tamperelaisesta.

Mitä tapahtuu 18.4.2021? – Tamperelaiset puolueet heräävät hiljalleen kohti kevään kuntavaaleja

Kolumni Kansallinen rekisteri helpottaisi velallisia – "Rekisteri olisi velallisen avuksi, luotettava ja henkilökohtainen järjestelmä"

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut