Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuokrattavien ja myytävien pientalotonttien haku alkoi Tampereella – aikaa on 22. lokakuuta asti

Tampereen kaupungin pientalotonttien hakuaika on alkanut. Haku kestää 22. lokakuuta saakka.

Tontteja on tarjolla Hervantajärveltä, Vuoreksesta ja Multisillasta kaikkiaan 21. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä kiinteällä hinnalla tai tarjousten perusteella myytäviä tontteja.

Hervantajärveltä tarjotaan haettavaksi 15 ja Vuoreksesta kolme vuokratonttia. Kiinteällä hinnalla myydään yksi tontti Vuoreksesta. Lisäksi tarjousten perusteella myydään kaksi tonttia: yksi Vuoreksesta ja yksi Multisillasta.

Vuokrattavien ja kiinteällä hinnalla myytävien tonttien saajat valitaan arpomalla. Näitä pientalotontteja haetaan tontinhakupalvelussa, jonne kirjaudutaan pankkitunnuksilla.

Arvontaan ei voi osallistua, mikäli hakija on hakua edeltäneen kymmenen vuoden aikana saanut kaupungin pientalotontin ja vuokrannut sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tai tehnyt tontista kaupan.

Tarjousten perusteella myytäviä tontteja haetaan ostotarjouslomakkeella, jonka voi palauttaa postitse tai Palvelupiste Frenckellin kaupunkiympäristön asiakaspalveluun.

Kaupunki pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt tarjoukset.