Nainen raiskattiin Nokialla lauantain ja sunnuntain välisenä yönä – Näitkö aamuyöllä päihtynyttä, maastohousuihin pukeutunutta miestä?

Tapahtumat saivat alkunsa lauantaina aamuyöllä 19. syyskuuta. Noin kello 4 Pinsiöntiellä Tyttölän bussipysäkin kohdalla kävellyt nainen havaitsi miehen, jonka huomasi myöhemmin seuraavan häntä. Nainen oli Pinsiöntieltä jatkanut kävellen siilojen suuntaan Rounionkadulle, jonka varrella mies oli tarttunut naiseen ja pakottanut tämän syrjemmälle, jossa toteutti seksuaalirikoksen.

Uhri ja ulkopuolinen todistaja ovat kertoneet poliisille rikoksesta epäillyn olevan noin 30-vuotias mies, vartaloltaan laiha ja pituudeltaan noin 180 – 185 senttimetriä sekä kasvoissaan partaa tai parransänkeä. Miehellä oli ollut yllään musta huppari, jonka huppu oli vedetty pään yli.

Epäillyllä oli päällään maastohousut, mitkä todistajan mukaan saattoivat olla musta-valko-harmaa -maastokuvioidut housut eli niin kutsutut metrohousut.

Varmuudella noin kello 4.45 rikoksesta epäillyn on nähty kulkevan Pajakallionkadulta lännen suuntaan, ehkä asuintalojen takana oleville lenkkipoluille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut