Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Yle: Kaksi henkilöä pidetään vangittuna perheen sisäiseen henkirikokseen liittyen, poliisi tutkii lisäksi useampaa pahoinpitelyä

Tamperelainen uutisoi viime viikolla rikostapauksesta, jossa pienessä pirkanmaalaisessa kunnassa asuvat kaksi henkilöä oli vangittu taposta epäiltynä syytä epäillä -perusteella. Maanantaina vangitsemista päätettiin jatkaa todennäköisin syin, joka on raskaampi vangitsemisperuste.

Vangittuina ovat 1960-luvulla syntynyt mies ja 1990-luvulla syntynyt nainen. Heitä epäillään taposta ja sitä edeltäneistä pahoinpitelyistä. Tapauksen aiemman tutkinnanjohtajan Ahti-Jussi Servon aiempien kommenttien mukaan tapauksessa on tavanomaisesta poikkeavia piirteitä.

Ylen mukaan epäilty henkirikos on tapahtunut perheen sisällä. Tapauksen nykyinen tutkinnanjohtaja, Sisä-Suomen poliisin rikosylikomisario Jari Kinnunen kertoo Ylelle, että teossa epäillään tahallisuutta. Ylen mukaan vangituilla ei löydy aiempaa rikosrikisteriä.