Tampere-talon pysäköinti menee uusiksi – syyskuun viimeisellä viikolla maksetaan enää vain digitaalisesti

Tampere-talon pysäköintilaitoksessa maksetaan 28. syyskuuta alkaen vain digitaalisesti. Käytössä on joko Moovy-pysäköintisovellus tai maksukortti, kun vanhanmalliset lipukkeet ja käteinen raha jäävät pois.

Uusi järjestelmä asennetaan vanhan tilalle alkavalla viikolla. Pysäköimään pääsee myös asennusviikon aikana.

Maksukäytäntö on Tampereella tuttu jo P-Asemalta ja P-Koskikeskuksesta.

Pysäköintitalossa on aina suurin ryntäys, kun konsertti tai muu tapahtuma päättyy. Moovy-käyttäjä voi välttää syys- tai talvi-illassa maksupisteelle jonottamisen kokonaan ja yksinkertaisesti suunnata autolleen ja ajaa ulos hallista kotiin.

Muutoksen yhteydessä P-Tampere-talon pysäköinnistä poistuvat käteinen raha sekä lipukkeet ja kuitit. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterikilven tunnistamisella, eikä ikkunaa enää tarvitse veivata auki sisäänajossa lipukkeen ottoa varten. Pysäköinnin voi maksaa Moovysovelluksella sekä pankki- ja luottokorteilla.

Moovyn käyttäjille pysäköinti on mahdollisimman sujuvaa. Pysäköintihallin puomit nousevat automaattisesti sekä sisään että ulos ajaessa. Maksu veloitetaan jälkikäteen sovellukseen merkityltä maksukortilta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut