Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampere-talon pysäköinti menee uusiksi – syyskuun viimeisellä viikolla maksetaan enää vain digitaalisesti

Tampere-talon pysäköintilaitoksessa maksetaan 28. syyskuuta alkaen vain digitaalisesti. Käytössä on joko Moovy-pysäköintisovellus tai maksukortti, kun vanhanmalliset lipukkeet ja käteinen raha jäävät pois.

Uusi järjestelmä asennetaan vanhan tilalle alkavalla viikolla. Pysäköimään pääsee myös asennusviikon aikana.

Maksukäytäntö on Tampereella tuttu jo P-Asemalta ja P-Koskikeskuksesta.

Pysäköintitalossa on aina suurin ryntäys, kun konsertti tai muu tapahtuma päättyy. Moovy-käyttäjä voi välttää syys- tai talvi-illassa maksupisteelle jonottamisen kokonaan ja yksinkertaisesti suunnata autolleen ja ajaa ulos hallista kotiin.

Muutoksen yhteydessä P-Tampere-talon pysäköinnistä poistuvat käteinen raha sekä lipukkeet ja kuitit. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterikilven tunnistamisella, eikä ikkunaa enää tarvitse veivata auki sisäänajossa lipukkeen ottoa varten. Pysäköinnin voi maksaa Moovysovelluksella sekä pankki- ja luottokorteilla.

Moovyn käyttäjille pysäköinti on mahdollisimman sujuvaa. Pysäköintihallin puomit nousevat automaattisesti sekä sisään että ulos ajaessa. Maksu veloitetaan jälkikäteen sovellukseen merkityltä maksukortilta.