Kansanedustaja-kiekkoäiti haluaa MM-kisat pois Valko-Venäjältä – "Tämä olisi myös selkeä viesti Valko-Venäjää hallitsevalle diktaattorille siitä, että olisi vihdoin aika siirtyä sivuun"

Tamperelainen kansanedustaja ja kahden liigassa kiekkoilevan pojan äiti Sari Tanus (kd.) haluaa jääkiekon MM-kisat pois Valko-Venäjältä.

Tanus toivoo Suomen Jääkiekkoliiton ja Kansainvälisen Jääkiekkoliiton ottavan mahdollisimman pian kantaa Valko-Venäjän tilanteeseen. Valko-Venäjän poliittinen ja ihmisoikeustilanne on tällä hetkellä sellainen, ettei Tanuksen mukaan ole mitenkään mahdollista, että Suomea edustava jääkiekkojoukkue voisi pelata MM-kisoissa Valko-Venäjällä.

– Suuri toiveeni Kansainväliselle jääkiekkoliitolle on, että se ryhtyy etsimään MM-kisoille pikaisesti vaihtoehtoista kisapaikkaa. Tämä olisi myös selkeä viesti Valko-Venäjää hallitsevalle diktaattorille siitä, että olisi vihdoin aika siirtyä sivuun, Tanus toteaa lähettämässään tiedotteessa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut