Bongaatko tuttuja paikkoja? – Hannele Laurin tähdittämän, Tampereella kuvatun elokuvan ensimmäinen traileri julki

70 on vain numero -elokuvan pääroolissa nähdään Hannele Lauri. Taustalla Misa Palander ja Mikko Nousiainen. Johanna Vuoksenmaa / Dionysos Films

Riina Haapala

70 on vain numero -elokuvan ensimmäinen teasertraileri on julkaistu. Tamperelaiset voivat bongata siitä myös tuttuja paikkoja, sillä elokuvaa on kuvattu Tampereella.

70 on vain numero on Johanna Vuoksenmaan uusi komedia, jonka pääroolissa iskelmätähti Seija Kuulana nähdään Hannele Lauri.

– Seija Kuula on megatähti, iskelmäkuningatar potenssiin kaksi. Seija on tottunut siihen, että maailma tottelee häntä ja hänellä on keinonsa saada se taipumaan tahtoonsa. Kun suorapuheisen Seijan elämässä tapahtuu jotain, se päätyy takuuvarmasti otsikoihin. Seksikäs, itsevarma ja karismaattinen olemus saa kanssaihmiset lumoutumaan, mutta se millainen Seija on julkisivunsa takana oikeasti, paljastuu elokuvassa, Johanna Vuoksenmaa kuvailee tiedotteessa.

Muissa keskeisissä rooleissa ovat Mikko Nousiainen, Marja Packalén ja Misa Palander.

Elokuvan rahoittajia ovat Suomen elokuvasäätiö, Yleisradio, Tampereen kaupunki ja Film Tampere. Elokuvan levittää Nordisk Film.

70 on vain numero saa ensi-iltansa 1.1.2021.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut