Tammerkoski valaistaan oranssilla – syynä WHO:n teemapäivä

Maailman terveysjärjestö WHO on julistanut syyskuun 17. päivän Maailman potilasturvallisuuden päiväksi. Toista kertaa vietettävän päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta potilasturvallisuudesta.

Vuoden 2020 teema on "Henkilöstön turvallisuus on potilas- ja asiakasturvallisuutta". Se painottaa sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöiden turvallisuuden ja potilas- ja asiakasturvallisuuden yhtymäkohtia, joita koronavirusepidemia on entisestään korostanut ja tuonut näkyväksi.

– Huolehtimalla, että henkilöstön on turvallista tehdä työtään, saavat potilaat ja asiakkaat tarvitsemansa hoidon ja avun turvallisesti. Esimerkiksi suojavarusteet, tarkat toimintaohjeet ja huolellinen käsihygienia suojaavat niin henkilökuntaa kuin potilaita ja asiakkaita, kertoo Tampereen kaupungin hallintopäällikkö, työsuojelupäällikkö Tuula Haapio kaupungin tiedotteessa.

Potilasturvallisuuspäivänä rakennuksia ja monumentteja valaistaan potilasturvallisuuden teemavärillä eli oranssilla. Tampereen kaupunki osallistuu päivään valaisemalla Tammerkosken oranssiksi.

Mainos: Accountor

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut