Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tampereen ammattikorkeakoulun Vuoden alumni on valittu: "Poikkeuksellinen yhdistelmä nuorta innokkuutta ja kiinnostusta kehittää omaa yritystoimintaa"

Tampereen ammattikorkeakoulun Vuoden alumni 2020 on Nikora Oy:n toimitusjohtaja Niko Riskilä.

Valintaperusteena on Riskilän aktiivinen toiminta alumnina TAMKin kanssa sekä rohkeus toimia yrittäjänä rakennusalalla. Perusteluiden mukaan "Riskilä on poikkeuksellinen yhdistelmä nuorta innokkuutta ja kiinnostusta kehittää omaa yritystoimintaa".

Riskilä valmistui TAMKista rakennustekniikan insinööriksi vuonna 2016. Yritystoiminta alkoi jo opiskeluaikana, vuonna 2013 toiminimellä. Valmistumisensa jälkeen hän päätti perustaa uuden yrityksen, Nikoran. Viime vuodet Riskilä on keskittynyt kasvattamaan uuden yrityksensä toimintaa, ja yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi seitsemän ihmistä. N

Riskilä on ollut aktiivinen alumni tekemällä yhteistyötä TAMKin rakennusarkkitehtikoulutuksen kanssa. Yhdessä TAMKin kanssa hän järjesti suunnittelukilpailun rakennusarkkitehtiopiskelijoille. Viidestä parhaimmasta työstä koostettiin lopulta Nikora Oy:n ensimmäinen rivitalo.

Aiemmin tänä vuonna Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät palkitsi Niko Riskilän Pirkanmaan Vuoden nuori yrittäjä -palkinnolla.

TAMKin Vuoden Alumni valittiin nyt toista kertaa.