Pirkanmaalaisessa ikäihmisten palvelukeskuksessa 11 koronatartuntaa

Pirkanmaalla raportoitiin tiistaina 15. syyskuuta kahdeksan uutta koronatartuntaa. Osa tiistaina raportoiduista tartunnoista liittyy tartuntaketjuun Mänttä-Vilppulassa.

Mänttä-Vilppulassa sijaitsevalla Harjupeipon kuntoutusosastolla Punatulkun palvelukeskuksessa on todettu 11 koronatartuntaa. Kahdelta hoitajalta ja yhdeksältä osastolla olevalta tai sieltä kotiutuneelta asukkaalta on löytynyt koronatartunta.

Tartuntojen lähde ei tällä hetkellä ole tiedossa.

Kaikista asukkaista ja työntekijöistä on otettu koronavirusnäytteet. Lisäksi sairastuneet on siirretty eristykseen toisaalle. Altistuneet lähikontaktissa olleet on asetettu karanteeniin.

Kuntoutusosastolle laitettiin ensimmäisen tietoon tulleen koronavirustartunnan vuoksi vierailukielto lauantaina 12. syyskuuta ja se on voimassa toistaiseksi, kunnes vierailut voidaan taas toteuttaa turvallisesti. Vierailukielto on voimassa myös samassa rakennuksessa sijaitsevassa erillisessä tehostetun palveluasumisen yksikössä, kunnes on voitu varmistaa, että vierailuja voidaan turvallisesti toteuttaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut