Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mitä tapahtui Kihniössä syyskuun toisella viikolla? – Poliisi tutkii tappoa, kaksi henkilöä vangittu

Sisä-Suomen poliisi tutkii parhaillaan henkirikosta, jonka epäillään sattuneen Kihniössä syyskuun toisella viikolla. Rikoksen arvioidaan ajoittuneen aikaan tiistain ja keskiviikon välillä.

Epäiltyyn tekoon liittyen on vangittu kaksi henkilöä: vuonna 1967 syntynyt mies ja vuonna 1995 syntynyt nainen. Diaaritietojen perusteella heillä on sama sukunimi. Van­git­se­mis­pää­tös tar­koit­taa sitä, et­tä kä­rä­jä­oi­keus on näh­nyt tar­peel­li­sek­si epäil­ty­jen van­git­se­mi­sen esi­mer­kik­si tut­kin­nal­li­sis­ta syis­tä.

Tapauksen tutkinnanjohtajan Ahti-Jussi Servon Ylä-Satakunnalle antamien kommenttien perusteella tapauksessa on tavanomaisesta poikkeavia piirteitä. Minkäänlaisia tietoja uhrista ei ole julkisuuteen kerrottu.

– Ky­sees­sä on sen­laa­tui­nen jut­tu, et­tä li­sä­tie­to­ja ei voi­da an­taa, Servo sanoo Ylä-Satakunnalle.

Tapauksen asiakirjat on määrätty salaisiksi. Syytteen nostamisen päivämäärä on 11. joulukuuta, joten asia tulee Pirkanmaan käräjäoikeuden käsittelyyn ennen vuodenvaihdetta.