Mitä tapahtui Kihniössä syyskuun toisella viikolla? – Poliisi tutkii tappoa, kaksi henkilöä vangittu

Sisä-Suomen poliisi tutkii parhaillaan henkirikosta, jonka epäillään sattuneen Kihniössä syyskuun toisella viikolla. Rikoksen arvioidaan ajoittuneen aikaan tiistain ja keskiviikon välillä.

Epäiltyyn tekoon liittyen on vangittu kaksi henkilöä: vuonna 1967 syntynyt mies ja vuonna 1995 syntynyt nainen. Diaaritietojen perusteella heillä on sama sukunimi. Van­git­se­mis­pää­tös tar­koit­taa sitä, et­tä kä­rä­jä­oi­keus on näh­nyt tar­peel­li­sek­si epäil­ty­jen van­git­se­mi­sen esi­mer­kik­si tut­kin­nal­li­sis­ta syis­tä.

Tapauksen tutkinnanjohtajan Ahti-Jussi Servon Ylä-Satakunnalle antamien kommenttien perusteella tapauksessa on tavanomaisesta poikkeavia piirteitä. Minkäänlaisia tietoja uhrista ei ole julkisuuteen kerrottu.

– Ky­sees­sä on sen­laa­tui­nen jut­tu, et­tä li­sä­tie­to­ja ei voi­da an­taa, Servo sanoo Ylä-Satakunnalle.

Tapauksen asiakirjat on määrätty salaisiksi. Syytteen nostamisen päivämäärä on 11. joulukuuta, joten asia tulee Pirkanmaan käräjäoikeuden käsittelyyn ennen vuodenvaihdetta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut