Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Rodeon kohtalo ratkesi: uutta yrittäjää ei saatu, ravintolatila puretaan – "Koronapandemia pelotti loputkin ostajat pois"

Finlaysonin alakerrassa pitkään toimineen Rodeon kohtalo on nyt selvillä. Ravintola lopettaa toimintansa kuten aiemmin on kerrottukin, mutta nyt on selvää sekin ettei kiinteistöön tule uutta yrittäjää.

– Rodeon purku on alkanut viikolla 37. Olemme sopineet kiinteistön kanssa yökerhotilan tyhjennyksestä. Yökerhosta puretaan kalusto, baarit, ääni- ja valolaitteisto sekä muu rekvisiitta, kertoo ravintolan vuonna 2003 nimellä Bebop perustanut Erkki Sillanpää.

Rodeon tilasta oli kiinnostunut loppumetreillä kaksi yrittäjää. Lopulta kummankaan nimeä ei saatu vuokrasopimukseen.

Rodeon myynti on edennyt loppusuoralle – Finlaysonin tilasta kamppailee kaksi yritystä

– Kiinteistö ei ollut halukas siirtämään voimassa olevaa vuokrasopimusta ja koronapandemia pelotti loputkin ostajat pois, Sillanpää kertoo.

Muut selittävät tekijät liittyvät pitkän linjan yrittäjän ikääntymiseen sekä kokonaisen toimialan muutoksiin.

– Yökerhon lopettamiseen olivat samat syyt kuin sen myymiseen. Olen 76-vuotias eikä terveys ole enää paras mahdollinen: vanhuuden taudit jotka tulivat tilaamatta sekä kaksi syöpää, aivoverenvuoto ja alkava parkinsonintauti, Sillanpää listaa.

Onko Rodeosta jo tehty kaupat? – Legendaarinen tamperelainen yökerho lupaa omistajauutisia mahdollisesti jo juhannuksen jälkeen

Myös ala on muuttunut.

– On huomattava uusien lupaehtojen muutokset, jossa ei ohjelmatarjontaa enää tarvita. Sitten on pidennetty aukioloaika, siis aamuviiden aukiolo mahdollisuus kaikille sitä haluaville anniskelupaikoille. Erityisesti karaokebaarit olivat voittajia tässä asiassa.

Sillanpää ei ole Rodeota unohtanut. Hän kertoo, että joulukuussa aukeaa paikan historiaa käsittelevä sivusto nimellä story.rodeonight.fi.