Lastenkulttuurikeskus Rulla avaa ovensa väistötiloissa

Juuri uudet tilat saanut Lastenkulttuurikeskus Rulla avautuu remontin takia väistötiloissa sunnuntaina 20.9. kello 10. Samalla avautuu Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsän 30-juhlavuotisnäyttely nimeltään Valovuosi. Rulla siirtyy osoitteeseen Hatanpään valtatie 7 (linja-autoaseman rakennus).

Avajaisohjelmassa on luvassa puheita, pientä tarjoilua ja työpajoja. Näyttelyssä pääsee matkustamaan raketilla avaruuden halki ja seikkailemaan peilipallojen loisteessa. Matkan aikana saattaa nähdä esimerkiksi avaruusmadon tai päästä kokeilemaan miltä tuntuu olla avaruusolio. Esillä on lasten tekemiä avaruus- ja valoteemoihin liittyviä töitä.

Muuton myötä Rullan toimintaan tulee joitakin muutoksia. Näyttely- ja työpajatoiminta ovat edelleen Rullan ykkösprioriteettejä, ja niihin voi osallistua aina aukioloaikoina. Suosittu perhekerho siirtyy tiistaiaamuun, ja jatkossa mukaan voi tulla ennakkoon ilmoittautumalla.

Syksyn ensimmäisen perhekerhon ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 23.9. Rullan nettisivuilla. Myös lauantaiaamun taidetunteihin ilmoittaudutaan ennakkoon nettisivujen kautta, ja ensimmäinen ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 30.9.

Ryhmäkierroksia näyttelyihin ei syksyn aikana järjestetä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut