Uros Live -areenan katolle suunnitellaan näköalasaunoja ja kattoterassia

Lapland Hotels suunnittelee Uros Live -areenan katolle näköalasaunaa. Havainnekuva siitä, miltä terassi voisi näyttää. Lapland Hotels

Riina Haapala

Lapland Hotels suunnittelee Uros Live -areenan katolle kattoterassia ja näköalasaunoja. Hotelliketju tiedottaa, että lupaprosessi on parhaillaan käynnissä Tampereen kaupungin kanssa.

Lapland Hotels suunnittelee kolmen saunan kokonaisuutta, joista yksi on tilaussauna. Sen yhteyteen aiotaan rakentaa oleskelutila, josta voi katsella Tampereen maisemia.

– Haluamme luoda kattojen ylle tyylikkään ja aidosti viihtyisän olohuoneen kaupunkilaisten kohtaamisiin. Kolmesta saunastamme ja paljustamme nautittaisiin niin valoisina kesäiltoina kuin tähtikirkkaassa pikkupakkasessa. Jopa 200 paikkaiselta kattoterassilta avautuisi huikeat näkymät aina Näsi- ja Pyhäjärvelle saakka, kuvailee Lapland Hotels Tampereen hotellinjohtaja Janne Mönkkönen tiedotteessa.

Sauna- ja terassihankkeen toteutuessa suunnittelusta tulee vastaamaan sisustusarkkitehtitoimisto Franz Design.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut