Finnair supisti merkittävästi vuorotarjontaansa: Tampereen-reitti tauolle lokakuussa

Finnair ilmoitti aiemmin keskiviikkona supistavansa syksyn aikana vuorotarjontaansa. Viikkovuoroja karsitaan lähes kaikilta reiteiltä: se tarkoittaa muun muassa sitä, ettei Tampereen ja Turun reittejä lennetä lokakuussa.

Finnair karsii kokonaisuudessaan lokakuun liikenneohjelmastaan lentoja lähes kaikilta reiteiltä ja lentää lokakuussa keskimäärin 70–80 lentoa päivässä aiemmin suunnitellun noin kahdensadan päivittäisen lennon sijaan. Näin tehdään yhtiön mukaan siksi, että lentomatkustuksen kysyntä on koronapandemian kehityksen ja matkustusrajoitusten vuoksi elpynyt hitaasti, eikä aiemmin julkaistua liikenneohjelmaa ole mahdollista toteuttaa lentojen vähäisen kysynnän vuoksi.

Yhtiön päivitetty liikenneohjelma näkyy Finnairin varauskoneessa finnair.fi-sivustolla ja matkatoimistojen käyttämissä varausjärjestelmissä. Yhtiö viestii perutuista lennoista suoraan asiakkaille, joilla on varaus kyseisille lennoille ja tarjoaa heille mahdollisuuksien mukaan korvaavan lennon.

Asiakkaat voivat halutessaan myös valita lipun hinnan takaisinmaksun, jos tarjolla oleva lento ei sovi heille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut