Poliisi on edennyt aamuyöllä Valkeakoskella sattuneen kuolonkolarin tutkinnassa – Yksi henkilö on otettu kiinni, sedanmallinen BMW on löytynyt, päihteillä epäillään olleen osuutta asiaan

Poliisi tiedotti aamulla pyöräilijän menehtymisestä liikenteessä Valkeakoskella. Pyöräilijään oli törmännyt auto, joka oli tullut risteysalueelle huomattavaa vauhtia. Tiedotteen jälkeen poliisi sai runsaasti yhteydenottoja onnettomuuteen liittyen.

Pyöräilijä kuoli varhain aamulla – Poliisi pyytää silminnäkijätietoja paikalta paenneesta mustasta BMW:stä

Poliisi on oman toimintansa ja saamiensa vihjeiden perusteella ottanut kiinni Valkeakoskella rikoksesta epäiltynä yhden henkilön ja löytänyt liikennerikoksen tekovälineenä käytetyn auton. Tekohetkellä autossa olleiden henkilöiden lukumäärä ja henkilöllisyydet on poliisin tiedossa.

Poliisi kaipaa edelleen tietoja henkilöiltä, jotka ovat nähneet BMW-merkkisen auton ennen ja jälkeen tapahtuma-ajankohdan (kello 4.50) liikenteessä Valkeakosken keskusta-alueella. Tutkinnassa on tarkentunut, että rikoksesta epäillään harmaata sedanmallista bemaria.

Auton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä kuolemantuottamuksesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut