Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ilves kohtaa Hongan keskiviikkoiltana Espoossa – "Ollaan taas valmiita syksyn koitoksiin"

Tampereen Ilveksen Veikkausliiga-rupeama jatkuu keskiviikkoiltana kello 18.30 alkaen Espoon Hongan vieraana. Ottelussa on paljon panosta, sillä joukkueet ovat tällä hetkellä tasapisteissä – Honka paremmalla maalierolla neljäntenä ja Ilves puolestaan kuudentena.

– Meillä oli tiukka ottelu- ja harjoitusrupeama. Viikonloppuvapaat on nyt vietetty ja maajoukkueleiritykset myös pikkuhiljaa. Ollaan taas valmiita syksyn koitoksiin, joukkueen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo otteluennakossa.

– Loukkaantumistilanne on kuitenkin yhä kimurantti. Muutama pelaaja on tervehtymään päin, muutama taas otti uudelleen takapakkia. Jair on pelikiellossa, mutta muuten kokoonpano elää vielä, Wiss jatkaa.

Päävalmentaja näkee joukkueella vielä paljon mahdollisuuksia loppukauden osalta. Harmittavasti päättynyt euro-ottelu Irlannissa on lisännyt yhtenäisyyttä huomattavasti.

– Sarja on tasainen. Olemme paljon puhuneet siitä, että tarvitsemme jatkuvuutta otteisiin. Meillä on kaksi voittoa alla hyvien esitysten jälkeen. Totta kai se lisäää itseluottamusta ja halua jatkaa voittoputkea, Wiss sanoo.

Vastaan Espoossa asettuu erittäin hyvä joukkue.

– Hongalta löytyy tiiviin puolustamisen lisäksi ylimmillä oksilla viimeistelytaitoa ja yksi vastaan yksi -osaamista. Ensimmäisen maalin merkitys on suuri. Rohkein mielin pitää lähteä