TAKK saa uuden oppimisympäristön, jossa voi harjoitella turvallisesti voimalinja-asennuksia – Avajaiset keskiviikkona

Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n sähköverkkoalan oppimisympäristöön, sähkökentälle, on valmistunut uusi sähköasema ja voimajohdot -oppimisympäristö.

Oppimisympäristö on ainoa laatuaan Suomessa, ja se on käytössä valtakunnallisesti. Sitä hyödyntävät sähköalan koulutusta tarjoavat oppilaitokset sekä alan yritykset. Sähköasema ja voimajohdot -oppimisympäristön suunnittelussa ja rakentamisessa on ollut tiiviisti mukana sähköverkkoyhtiöitä, alan urakoitsijayrityksiä sekä sähkön kantaverkon Suomessa omistava Fingrid Oyj.

Sähkökenttä ja uusi oppimisympäristö mahdollistavat näiden asennusten harjoittelun käytännössä - oikeilla ja turvallisilla työmenetelmillä.

Alueen avajaiset järjestetään virtuaalisesti live-lähtyksenä keskiviikkona 9. syyskuuta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi TAKK:lle 320 000 euroa strategiarahoitusta oppimisympäristön rakentamiseen vuosille 2018–2020. Sähköverkkoalan yritykset ovat olleet tiiviisti mukana oppimisympäristön rakentamisessa niin rahoittajina kuin suunnittelussa, asennuksessa ja materiaalien hankinnassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut