Tamperelaisen yökerhon työntekijät hämmästyivät keskiviikkoiltana töihin saapuessaan: suuri sorakuorma oli ilmestynyt ulko-oven eteen – "On epäonnistuttu ihan täydellisesti"

Yökerho Mixein työntekijöitä odotti keskiviikkoiltana ikävä yllätys: pääoven edustalta löytyi sorakuorma. Tampereen kaupungin rakennuttajainsinööri Pasi Ruohomäki sanoo suoraan, että tiedottamisessa on epäonnistuttu pahemman kerran. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Itsenäisyydenkadulla sijaitsevan yökerho Mixein työntekijät hämmästyivät saapuessaan töihin keskiviikkoiltana kuuden aikoihin. Ensimmäinen työntekijä oli paikalla kello 17.30, ja hämmästyi nähdessään pääsisäänkäynnin lähistöllä valtavan sorakuorman.

– Eihän tästä ovesta pääse edes sisälle, parahti Mixein toimitusjohtaja Pauli Huhtala keskiviikkoiltana ottaessaan asiasta ensimmäistä kertaa yhteyttä.

Torstaiaamuna asioiden tila oli valjennut Huhtalalle vähän paremmin. Hänellä ei kuitenkaan ollut edelleenkään käsitystä, kenen projektista oli kyse. Huhtala oli yrittänyt soittaa Raitiotieallianssin yhteyshenkilöille asiasta.

– Ei ollut mitään tietoa kenelläkään, että tässä on kevyen liikenteen väylä suljettu ja aukaistu Pinninkadulta Tammelan puistokadulle saakka. Onko se edes luvallista että liiketilaan pääsy estetään kokonaan?

Huhtala sanoo, että keskiviikkoiltana asiakkaat ohjattiin ravintolaan takapihan kautta.

– Se ei kuitenkaan lohduta viikonloppuna, sillä narikka on pääovella. On aikamoista säätöä ohjata väki takaovelta sisään ja sitten ravintolan läpi narikkaan, Huhtala kommentoi.

Raitiotieallianssilta vahvistetaan, että heidän projektistaan ei ole kyse. Kyseessä on Tampereen Infran ja Terrawisen rakennushanke, jossa rakennetaan Itsenäisyydenkadun kevyen liikenteen väylää uuteen uskoon.

Kaupungin rakennuttajainsinööri Pasi Ruohomäki ei tiedottamisen osalta päätä silittele asiasta kuullessaan.

– Siinä on epäonnistuttu nyt ihan täydellisesti. On selkeät ohjeet, miten tiedottaminen tulee näissä tilanteissa hoitaa, ja se on vedetty nyt ihan vihkoon, Ruohomäki sanoo.

– Eikä sillä lailla saa toimia koskaan, ettei pääse sisään ovesta. Ihan sama onko liiketilassa sitten takaovea vai ei. Kyllä tämä hoidetaan nyt kuntoon ensi tilassa, hän vakuuttaa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut