Janne Mäkinen Jouni Ovaskan eduskunta-avustajaksi

Tamperelaisella kansanedustaja Jouni Ovaskalla (kesk.) on uusi eduskunta-avustaja. Hän on 24-vuotias Janne Mäkinen. Ikaalisista lähtöisin oleva Mäkinen on muutamaa kurssia vaille valmis yhteiskuntatieteiden maisteri Lapin yliopistosta.

Mäkinen on opiskellut pääaineenaan johtamista ja sivuaineina kansantaloustiedettä, laskentatoimea sekä johtamisen psykologiaa. Aiemmin Mäkinen on työskennellyt muun muassa strategiatyön ja myynnin parissa yrityksissä ja järjestökentällä sekä asiakaspalvelutehtävissä finanssialalla.

Tällä hetkellä Mäkinen toimii Keskustaopiskelijoiden varapuheenjohtajana ja Lapin korkeakoulujen yrittäjyysyhteisön puheenjohtajana.

– Mahtavaa päästä aloittamaan työt politiikan parissa. Suoritin kesän aikana korkeakouluharjoittelun Keskustan ryhmäkansliassa, jossa pääasiallisena tehtävänäni oli Jouni Ovaskan avustaminen. Arvostan Jounin aktiivisuutta ja asioihin perehtyneisyyttä, jota olen saanut läheltä seurata. Tekemistä ei varmasti työpäivistä jatkossakaan puutu, Mäkinen kertoo.

Edustaja Ovaska aloittaa yhteistyön Mäkisen kanssa odottavin tunnelmin.

– Hyvin alkanutta yhteistyötä on mukava jatkaa. Vallitsevan tilanteen myötä erityisesti Jannen perehtyneisyys talouden kysymyksiin tulee tässä ajassa tarpeeseen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut