Ilves käänsi Pirkanmaan paikallisottelun itselleen – "Hieno esitys meidän pojilta"

Ilari Mettälä teki Hakan verkkoon kaksi maalia. Kuva kesältä 2018, jolloin Mettälä havainnollisti rangaistuspotkujen jaloa taitoa Ilveksen tuolloisen maalivahdin Johannes Luukkasen kanssa. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tiistai-iltana Valkeakoskella pelattu Veikkausliiga-paikallisottelu Hakan ja Ilveksen välillä kääntyi tamperelaisten eduksi numeroin 0-2. Ilves oli matsissa selvästi niskan päällä, joten tulos oli oikeutettu.

Ilveksen maaleista vastasi Ilari Mettälä.

– Ei tällaisissa matseissa yleensä ole paljoa paikkoja. Hienosti meidän veijari kuitenkin pisti pallot pussiin. Joskus tuntui, että ”Ilulla” jää joku tilanne jalkoihin, mutta on hän kyllä hyvä viimeistelijä boksissa. Se nähtiin jälleen, kommentoi Ilves-päävalmentaja Jarkko Wiss matsin jälkeen.

Tehtaan kentällä vilisi runsaasti nuoriso-osastoa. Omien kasvattien onnistuminen sai Wissin iloiseksi. Aivan viimeisellä minuutilla vaihdosta tuli sisään myös Oiva Jukkola.

– Todella iloinen voi olla nyt. Hieno esitys meidän pojilta. Kyllä tämä oli kollektiivinen onnistuminen, mutta pakko on nostaa esiin pari nimeä. Juho Pietola ensimmäistä kertaa avauksessa ja Miska Rautiolan nousu kakkosjengistä. Vakuuttavaa syöttötyöskentelyä heiltä, Wiss kehaisi.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut