Voisitko sinä olla seuraava euroviisuvoittaja? Uuden Musiikin Kilpailu hakee nyt lauluja – Tampereella selviää helmikuussa, kuka lähtee edustamaan Suomea Euroviisuihin 2021

Turkulaisesta Aksel Kankaanrannasta piti tulla Suomen euroviisuedustaja keväällä 2020 - kunnes tuli korona ja veti maton alta. Nyt hänelle haetaan seuraajaa. Teemu Nurmi
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Uuden Musiikin Kilpailun biisihaku on avattu. Voittaja ja Suomen seuraava euroviisuedustaja valitaan Tampereen Mediapoliksessa 20.2.2021. Myös UMK-palkinnon suunnittelukilpailu on auki vielä tämän viikon.

Vuoden 2021 Uuden Musiikin Kilpailun biisihaku on avattu tänään 1.9.2020. Haku on auki maanantaihin 7.9. kello 23.59 saakka.

Kilpailijavalinnat tekee asiantuntijaraati, jonka puheenjohtajana jatkaa YleX:n musiikkipäällikkö Tapio Hakanen.

– UMK yhdistää suomalaisia musiikin avulla tarjoamalla yhden vuoden suurimmista TV-show’ista. Tämä tarjoaa kaikille artisteille mahdollisuuden nousta urallaan uudelle tasolle, sekä biisinkirjoittajille tilaisuuden saada kappaleensa 180 miljoonan ihmisen kuultavaksi. Innolla odotan millainen kattaus tänä vuonna mukaan lähtee, Hakanen kertoo.

UMK21-kilpailijat ovat selvillä tammikuussa ja kausi huipentuu finaaliin 20. helmikuuta. Tampereen Mediapoliksen tv-studioilla järjestettävä finaali näytetään suorana Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa.

Vuoden 2021 Eurovision Song Contest järjestetään Hollannin Rotterdamissa 18.–22.5.2021.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut