Ilves palasi jo takaisin Tampereelle – Yle: "Vähän ahdasta ja harmittaa"

Lauri Ala-Myllymäki teki joukkueensa avausmaalin torstai-iltana Dublinissa. Arkistokuvassa taustalla näkyvässä tilassa aloitetaan maanantaista alkaen koronatestaus. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Sillä täpärällä häviöllä oli monenlaisia vaikutuksia, joita on turha erikseen kertailla. Yhtään tilannetta ei erikseen helpottanut lyhyt siirtymä ottelun jälkeen Dublinin lentokentälle, josta kone Pirkkalaan lähti aamun pikkutunteina.

Kirjoitushetkellä Ilveksen jalkapallojoukkue on jo Tampereella.

Taustalla on jopa absurdilta tuntuva rangaistuspotkutappio maalein 12-11 Shamrock Roversille.

– Matsin jälkeen lähdimme melko suoraan koneeseen. Aika huonosti nukutut yöunet on takana monella pelaajalla ja itsellänikin. Vähän ahdasta ja harmittaa, mutta onneksi ainakin matka meni hyvin, kommentoi Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss Ylen haastattelussa.

Muuten Wiss on sitä mieltä, että joukkue pelasi hyvän ottelun.

– Olimme rohkeita. Vastustaja oli hyvää tasoa. Välillä jouduimme puolustamaan pidempiä aikoja syvällä ja sitten taas välillä meillä oli selkeä yliote. Hyvin paljon kontakteja ja intohimoa. Se oli viihdyttävä futismatsi, Wiss kommentoi Ylelle.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut