Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yle esittelee syksyllä neljä uutta Sohvaperunaa Tampereen-seudulta – Jukka, Katja, Raija ja Santeri pääsevät ruutuun

Perjantai-iltojen katsojasuosikki Sohvaperunat jatkuu syyskuussa jo 10. tuotantokauden jaksoin. Syksyn 2020 sohviskokoonpanoon liittyvät tamperelaisvahvistukset Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri.

Sohvaperunoiden syyskausi aloitetaan juhlavissa tunnelmissa, sillä kauden avausjakso 11.9. on samalla myös suositun sarjan 100. jakso.

Kymmenennelle tuotantokaudelle etsittiin uusia sohvaperunoita etenkin Tampereen seudulta – ja tiukan hakuseulan läpäisivät pariskunta Raija ja Jukka sekä ystävykset Katja ja Santeri.

Koronan aiheuttamien erityisjärjestelyjen vuoksi Sohvaperunoiden syyskaudelta taukoa ohjelmasta pitävät Ukkiskerho sekä Inka ja Olli-Pekka.

Neljä kertaa parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla palkittu Sohvaperunat on nähty ruudussa helmikuusta 2015 lähtien. Sohvaperunat on paitsi kriitikoiden myös katsojien mieleen: se on yksi Yle TV2:n ja Yle Areenan suosituimmista ohjelmista.