Yle esittelee syksyllä neljä uutta Sohvaperunaa Tampereen-seudulta – Jukka, Katja, Raija ja Santeri pääsevät ruutuun

Katja ja Santeri nähdään Sohvaperunoiden syyskuussa alkavalla tuotantokaudella. Yle Kuvapalvelu
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Perjantai-iltojen katsojasuosikki Sohvaperunat jatkuu syyskuussa jo 10. tuotantokauden jaksoin. Syksyn 2020 sohviskokoonpanoon liittyvät tamperelaisvahvistukset Raija ja Jukka sekä Katja ja Santeri.

Sohvaperunoiden syyskausi aloitetaan juhlavissa tunnelmissa, sillä kauden avausjakso 11.9. on samalla myös suositun sarjan 100. jakso.

Kymmenennelle tuotantokaudelle etsittiin uusia sohvaperunoita etenkin Tampereen seudulta – ja tiukan hakuseulan läpäisivät pariskunta Raija ja Jukka sekä ystävykset Katja ja Santeri.

Koronan aiheuttamien erityisjärjestelyjen vuoksi Sohvaperunoiden syyskaudelta taukoa ohjelmasta pitävät Ukkiskerho sekä Inka ja Olli-Pekka.

Neljä kertaa parhaan viihdeohjelman Kultaisella Venlalla palkittu Sohvaperunat on nähty ruudussa helmikuusta 2015 lähtien. Sohvaperunat on paitsi kriitikoiden myös katsojien mieleen: se on yksi Yle TV2:n ja Yle Areenan suosituimmista ohjelmista.

Kommentoi

Mainos: OVV Asuntopalvelut

Asuntokauppaa kotisohvalta käsin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut