Poliisia työllistivät ylinopeudet Tampereella

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Sisä-Suomen poliisia ovat viime päivinä työllistäneet ylinopeudet. Huomattavasta ylinopeudesta oli kyse kahdessa tapauksessa, jotka molemmat ajoittuivat keskiviikkoon ja päiväaikaan.

Ensin keskiviikkoaamuna kuuden aikaan poliisipartio oli valvomassa nopeuksia Lempääläntiellä Tampereen Viinikasta kohti etelää. Kohti Helsinkiä lähti kovalla nopeudella moottoripyörä.

Poliisimoottoripyörä mittasi moottoripyörän nopeudeksi 177 kilometrituntia 80 kilometritunnin nopeusrajoitusalueella.

Poliisi pysäytti moottoripyöräilijän ja hänet määrättiin ajokieltoon törkeästä llikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä.

Edelleen keskiviikkona puolen päivän aikaan moottoritiellä Lempäälässä poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan, joka ohitteli oikean kaistan kautta ja ajoi 150 kilometritunnin nopeudella. Nopeusrajoitus oli 120 kilometriä tunnissa.

Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, koska hän ei noudattanut nopeusrajoitusta ja hän ohitti edellä ajavia ajoneuvoja siten, että se oli omiaan aiheuttamaan vaaraa muille autoilijoille.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut