Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ideapark aukesi savuhavainnon jälkeen normaalisti – "Suoritettiin automaattisesti evakuointi, joka toteutui suunnitellusti"

Lempäälän Ideapark on antanut julkisuuteen myös oman tiedotteen liittyen aamupäivällä paikalla sattuneeseen palohälytykseen. Kauppakeskus avattiin jälleen kello 9.40.

– Ideparkissa havaittiin palohälytys tänään torstaina 27. elokuuta noin kello 8.30. Sen pohjalta suoritettiin automaattisesti evakuointi, joka toteutui suunnitellusti ja hyvin. Palohälytyksen lähde saatiin nopeasti paikallistettua yksittäiseen vaateliikkeeseen, kertoo Koy Ideapark Ab:n toimitusjohtaja Visa Vainiola.

– Myymälän takatilaan oli sijoitettu täysinäisen pahvirullakon päälle paperinippu, joka oli suorassa kosketuksessa seinällä olevaan loisteputkivalaisimeen. Tuo paperinippu savusi ja alkoi palamaan, mutta palo ei levinnyt muualle.

Kauppakeskus avattiin jälleen kello 9.40 ja toimii nyt normaalisti. Vain kyseiseen muotiliikkeeseen tuli lievää savuhaittaa ja se on suljettu toistaiseksi.