Ideapark aukesi savuhavainnon jälkeen normaalisti – "Suoritettiin automaattisesti evakuointi, joka toteutui suunnitellusti"

Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola kertoo, että kauppakeskuksessa syttynyt palonalku on saatu hoidettua ja kauppakeskus on jälleen auki normaalisti. Arkistokuva. Karri Kannala
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Lempäälän Ideapark on antanut julkisuuteen myös oman tiedotteen liittyen aamupäivällä paikalla sattuneeseen palohälytykseen. Kauppakeskus avattiin jälleen kello 9.40.

– Ideparkissa havaittiin palohälytys tänään torstaina 27. elokuuta noin kello 8.30. Sen pohjalta suoritettiin automaattisesti evakuointi, joka toteutui suunnitellusti ja hyvin. Palohälytyksen lähde saatiin nopeasti paikallistettua yksittäiseen vaateliikkeeseen, kertoo Koy Ideapark Ab:n toimitusjohtaja Visa Vainiola.

– Myymälän takatilaan oli sijoitettu täysinäisen pahvirullakon päälle paperinippu, joka oli suorassa kosketuksessa seinällä olevaan loisteputkivalaisimeen. Tuo paperinippu savusi ja alkoi palamaan, mutta palo ei levinnyt muualle.

Kauppakeskus avattiin jälleen kello 9.40 ja toimii nyt normaalisti. Vain kyseiseen muotiliikkeeseen tuli lievää savuhaittaa ja se on suljettu toistaiseksi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut