Pyynikinkulman kauppias vaihtuu – Nina Hannonen vaihtuu Janne Ruolaan

Tamperelaisen K-Market Pyynikinkulman kauppias vaihtuu. Janne Ruola aloittaa kauppiasuransa lokakuun alussa. Nykyinen kauppias Nina Hannonen siirtyy Luopioisiin K-Market Järvikansan kauppiaaksi.

– K-Market Pyynikinkulma on laadukas ja palveleva korttelikauppa. Asiakkaat ratkaisevat, mihin suuntaan myymälä jatkossa kehittyy. Paikallisia lähituottajia ja pientuottajia haluamme pitää esillä mahdollisimman paljon, Janne kertoo suunnitelmistaan.

– Hannosen Nina on tehnyt mahtavaa työtä Pyynikinkulman kauppiaana ja sen asiakkaiden kanssa. On hienoa päästä jatkamaan näin hyvin hoidettua kauppaa.

Janne Ruola on aikaisemmin työskennellyt elintarviketeollisuudessa, aloittaen uran jo opiskeluaikoina menekinedistäjänä juomafirmoissa. Sen jälkeen hän on työskennellyt pirkanmaalaisissa perheyrityksissä, kuten Saarioisella ja Linkosuon Leipomolla erilaisissa myynnin ja myynnin johdon tehtävissä.

Jannen perheeseen kuuluvat puoliso Heidi ja lapset Emilia ja Olivia. Heidi siirtyy mukaan toimintaan vähitellen, kun lapset kasvavat.

– Kaikkia tullaan varmasti näkemään myös Pyynikinkulmassa, Janne lupaa.

– Vapaa-aikani kuluu mukavasti lasten leikeissä ja välillä golfaten. Rentoudun lukien ja kuunnellen kirjoja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut