Nokian kuolonkolariin liittyen tutkitaan nyt viestiä, jota epäillään autoa kuljettaneen henkilön kirjoittamaksi – IS: "Kyse on merkittävästä asiasta"

Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Sisä-Suomen poliisi tutkii nyt Nokialla 16. elokuuta sattuneeseen kolariin liittyen viestiä, joka on löytynyt asianosaisten sosiaalisessa mediassa julkaisemista videosisällöistä. Viestin sisältöä luonnehditaan dramaattiseksi.

Poliisi epäilee, että viestin kirjoittaja on henkilö, joka on ajanut autoa ja selvisi ainoana hengissä rajusta onnettomuudesta, jossa henkilöauto törmäsi puuhun. Ennen törmäyshetkeä henkilöauto eteni huomattavaa ylinopeutta ja poliisilla on syytä epäillä, että sen kuljettaja oli huomattavassa päihtymystilassa.

Henkilö itse on toistaiseksi kieltänyt ajaneensa autoa.

Asiasta kertoo Ilta-Sanomat verkkosivuillaan.

– Olemme tienneet viestistä jo tapahtumayöstä alkaen. Meillä on vireillä tietopyyntöjä. Teemme teknistä tutkintaa. Olemme tehneet kuulusteluja. Kyse on merkittävästä asiasta ja katsomme asiaa molemmilta puolilta, tuleeko esille viestin sisältöä tukevia tai sitä vastaan sanovia seikkoja, kommentoi tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Ossi Kaario Ilta-Sanomille.

Poliisi epäilee turmasta selvinnyttä tällä hetkellä törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kolmesta törkeästä kuolemantuottamuksesta. Rikosnimikkeet saattavat vielä muuttua, kun tutkinta etenee.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut