Pantse Syrjän pahoinpitelytuomiota käsiteltiin Turun hovioikeudessa – IS: Martti Syrjää kuultiin videoyhteydellä

Martti Syrjä todisti Pantse Syrjään liittyvässä oikeuskäsittelyssä Turun hovioikeudessa keskiviikkona. Arkistokuva asian käsittelyn käräjäoikeusvaiheesta. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Eppu Normaali-muusikko Mikko "Pantse" Syrjään liittyvä oikeudenkäynti on jatkunut keskiviikkona Turun hovioikeudessa. Syrjä valitti Pirkanmaan käräjäoikeuden lokakuussa 2018 antamasta ehdollisesta vankeustuomiosta hovioikeuteen, ja asian käsittely alkoi tiistaina.

Oikeudenkäynnissä kuultiin keskiviikkona Ilta-Sanomien mukaan myös Martti Syrjää, joka ihmetteli asianomistajan, Mikko Syrjän ex-vaimon Kirsi-Kaisa Sinisalon näkemyksiä pahoinpitelyn uhriksi joutumisesta. Martti kertoi hämmästelleensä jo käräjäoikeudessa Sinisalon näkemyksiä tapahtumien kulusta.

Martti Syrjä kertoi veljensä riidelleen Kirsi-Kaisa Sinisalon kanssa joulunpyhinä vuonna 2016. Syrjän mukaan Sinisalo oli soittanut hänelle aamukuudelta heti joulun välipäivien jälkeen, ja kysynyt voiko lähteä ajamaan autoa koska on juonut yöllä punaviiniä.

– Sanoin, että älä nyt ainakaan mene sisälle vaan tule meille. Ajatuksena oli se, että minäkin saatan heittää hänet hammaslääkärille. Meni ehkä 15 minuuttia, ja hän tuli meille, Syrjä kertoi oikeudessa.

Sinisalon oikeudessa kertoman mukaan Mikko Syrjä oli pahoinpidellyt hänet yön aikana. Martti Syrjän mukaan Sinisalo ei puhunut heidän luonaan mitään väkivallasta eikä hänessä näkynyt minkäänlaisia merkkejä pahoinpitelystä.

– Jos ranne olisi ollut kipeä, se olisi varmaan näkynyt. Hän käyttäytyi rauhallisesti ja normaalisti.

Mikko Syrjän puolustuksen mukaan ranteeseen liittynyt vamma olisi syntynyt Sinisalon kaaduttua kotimatkalla.

Kommentoi

Mainos: Pirkanmaan Osuuskauppa

Kuka olet ilman titteliäsi? Ihmisten työpaikan mallit kertovat

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut