Sosiaali- ja terveysalan järjestöjä uhkaa tuntuva avustusten leikkaus: järjestöt ottavat nyt tiukasti kantaa asiaan yhteisellä kannanotolla – "Poliittisten päättäjien tulee löytää ratkaisu"

Yksitoista Tampereella toimivaa sosiaali- ja terveysalan järjestöä ottaa tiukasti kantaa Valtiovarainministeriön talousarvioesitykseen, jonka perusteella Veikkauksen voittovaroista tulevia avustuksia uhkaa kolmanneksen leikkaus.

– Nyt on tärkeää turvata järjestöjen toiminnan rahoitus. Poliittisten päättäjien tulee löytää ratkaisu siihen, millä tavalla toiminta ja rahoituspohja turvataan.

– Sosiaali- ja terveysjärjestöillä on merkittävä rooli arjen hyvinvoinnin ja turvallisuuden tuottamisessa. Järjestöt organisoivat ammatillisen tuen lisäksi vertaistukea ja vapaaehtoistoimintaa. Järjestöjen kautta moni on löytänyt itselleen voimauttavan yhteisön ja yksinäisyys on vähentynyt, järjestöt kirjoittavat Lukijalta-kirjoituksessaan.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut