Tampereen uuden areenahotellin erikoisuutena aitiohuoneet – terassilta voi seurata vaikka lätkän MM-kisoja

Uusi Uros Live -areena avataan Tampereelle joulukuussa 2021. Areenan hotellitoiminnoista vastaa Lapland Hotels. Uuden hotellin myötä ketjulla on Tampereella kaksi hotellia.

Hotellin erikoisuutena ovat 14 aitiohuonetta, joiden terassilta voi seurata areenan tapahtumia. Aitioita on kahdenlaisia: hotellihuoneita ja kokoustiloja.

– Tampereen ytimeen, rautatieaseman ylle kohoava rakennushanke tulee merkittävästi lisäämään kaupungin vetovoimaa tapahtumien ja elämysten järjestämispaikkana. Tulemme tarjoamaan yhdessä Uros Live -areenan kanssa täysin uniikit ja elämykselliset puitteet niin kokousten kuin tapahtumien järjestämiseen – pohjoisen ainutlaatuisella tunnelmalla höystettynä. Esimerkiksi Uros Live -areenalla vuonna 2022 pelattavia jääkiekon MM-kisoja vieraamme voivat seurata suoraan aitiohuoneista käsin, Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta kertoo tiedotteessa.

273 huoneen Lapland Hotels Arena tulee aukeamaan joulukuussa 2021. Hotelli sijoittuu areenan 4.–12. kerroksiin. Lapland Hotels kertoo myös, että huoneet ovat jo varattavissa. Tosin vielä ensimmäiset ennakkovaraukset pystyy tekemään vasta tammikuulle 2022.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut