Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kun Superpesiksen pudotuspelit alkavat Kaupissa perjantaina, silloin Virpi Hukka menee lujaa – "Olen ollut todella tyytyväinen ensimmäiseen kauteeni Tampereella"

Keravan Pesiksen kasvatti, kolminkertainen Suomen-mestari ja nykyinen Manse PP:n runkopelaaja Virpi Hukka pelaa jälleen loistokautta naisten Superpesiksessä.

Vuoden naispesäpalloilija mallia 2018 on paahtanut sekä etenijä- että kärkilyöntitilaston kärjessä koko runkosarjan ajan.

Pelaajalla riittää meriittejä ja näyttöjä. Silti hän kokee puhjenneensa monella tapaa kukkaan vasta nyt, kun hän jahtaa mestaruutta Manse PP:n paidassa.

– Olen ollut todella tyytyväinen ensimmäiseen kauteeni Tampereella. Ehdottomasti yksi urani parhaita ratkaisuja, että päätin tulla tänne, myös ensi kaudella Manse PP:n paidassa jatkava Hukka sanoo.

– Nyt on ollut todella vapautunut fiilis pelata. Tuntuu että luotto ja arvostus ovat kohdillaan, ja haluan kiittää siitä luottamuksesta, mitä minulle täällä annetaan, Hukka kertoo tamperelaisen pesäpallon ytimessä Kaupin stadionilla.

Hukan molemmat kantapäät operoitiin viime kauden jälkeen. Tämän kauden hän on päässyt pelaamaan terveenä, mikä on näkynyt.

– Se vaikuttaa paljon henkiseen puoleen. Ei ollut kiva pelata viime kaudella, kun joka paikka oli kipeä.

Hukka sanoo, että osasi odottaa hyvää starttia Manse PP:n paidassa.

– Se pääsi kuitenkin yllättämään, miten nopeasti sujahdin porukkaan. Tuntuu että olisin pelannut täällä useammankin vuoden. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat nyt kohdillaan.

Hukka sanoo olevansa kiitollinen myös pelinjohtaja Markus Wirzeniukselle.

– Hän antaa minun pelata omaa peliäni – arvostaa tekemistäni ja luottaa ratkaisuihini. Se vapauttaa minua pelaajana. Ja kun olen vähän tällainen vapaa sielu, niin on todella kiva pelata, kun saan hyödyntää monipuolisuuttani.

Hukan rooli Manse PP:ssä on ollut pitkälti sama kuin Jyväskylässä – sisäpelissä lyöntipalkin kärkipäässä vaihtajan roolissa numerolla kolme ja ulkopelissä tuttuun tapaan kopparin tontilla.

– Kolmosena kun on pelannut, niin on tullut vaihtelevampia tilanteita, asiakasneuvojana tamperelaisessa liikuntakeskuksessa pelikiireiden lisäksi huhkiva Hukka miettii.