Voi etsii sähköpotkulautatelineille paikkaa Tampereelta: "Tarjoamme telineitä veloituksetta testattaviksi"

Sähköpotkulautayhtiö Voilla on ollut Tampereella hyvä kesä. Yhtiön laudat olivat pois käytöstä maaliskuun lopulta kesäkuun alkuun koronapandemian vuoksi Voin maajohtaja Christina Moe Gjerde kertoo, että tämän jälkeen kesä on ollut yhtiön paras Tampereella. Tampereella on toiminnan aloittamisen jälkeen ajettu Voin potkulaudoilla yli 450 000 kertaa. Moe Gjerde kertoo, että ajoja on tänä kesänä ollut yhä tasaisemmin myös arkipäivinä työmatkaliikenteen vuoksi pelkkien viikonloppujen sijaan.

– Meillä on ollut kasvua lähes joka viikko ja viimeiset kolme viikkoa ovat olleet historian parhaita, Moe Gjerde kertoo.

Tähän on Moe Gjerden mukaan syynä se, että ihmiset ovat palanneet töihin, mutta koronan vuoksi bussia ei haluta käyttää. Voi lanseerasi elokuun puolivälissä myös kuukausi- ja päiväpassit.

Tulevaisuus Tampereella näyttää Moe Gjerden mukaan valoisalta. Suunnitelmissa on sähköpotkulautatelineiden lanseeraus. Niitä on käytössä jo esimerkiksi Tukholmassa ja Oslossa.

– Etsimme paikkaa, johon voisimme niitä laittaa. Tarjoamme telineitä veloituksetta testattaviksi, Moe Gjerde kertoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut