Kalevankankaan hautausmaalla järjestetään hiljainen kynttiläopastus

Tampereen Kalevankankaan hautausmaalla järjestetään torstaina 27. elokuuta kello 20–21.30 kynttiläopastus. Hiljaisella kynttiläopastuksella kuljetaan oppaan johdolla elokuun illassa kynttilä kädessä ja pysähdytään muutamien hautamuistomerkkien luona kuuntelemaan musiikkia, laulua tai lausuntaa.

Kierroksen päättää Tampereen Kotkien Puhallinorkesterin musiikkiesitys ja piispa Matti Revon puhe sankarihautausmaalla.

– Kyseessä on kovasti toivottu tilaisuus, johon elokuun tummeneva ilta luo oman tunnelmallisen ilmapiirinsä. Tämä on asia, mikä täytyy ehdottomasti itse kokea. Tänä vuonna tulee vielä kuluneeksi 100 vuotta Väinö Linnan syntymästä, ja 70 vuotta Juice Leskisen syntymästä, Tampereen Matkailuoppaiden puheenjohtaja Anja Hakkarainen kertoo tiedotteessa.

Lähdöt hautausmaan pääportilta ovat porrastetusti ryhmissä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kierrokselle osallistujien on oltava täysin oireettomia. Viranomaisten antamia ohjeita ja suositeltuja turvaetäisyyksiä pyritään noudattamaan.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tampereen seurakunnat ja Tampereen Matkailuoppaat - Tampere Tourist Guides ry.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut