Nokian kaupunki avasi kyselyn kuntalaisille – vastausaikaa on 13.9. saakka

Nokialaisille suunnattu kuntalaiskysely on avattu verkossa. Vastausaikaa on 13.9. klo 21 saakka. Kyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa kaupungin palvelujen kehittämiseen. Yhteystiedot jättäneiden kesken arvotaan Nokia-aiheisia yllätyspalkintoja.

Kuntalaiskysely toteutetaan nyt jo kolmannen kerran. Edellisinä vuosina siihen on saatu yli 1000 vastausta.

Kysymykset ensimmäisellä sivulla koskevat tavanomaista tilannetta ennen poikkeusoloihin siirtymistä. Poikkeusolojen palvelutuotannon arviointi tapahtuu liitesivulla kaksi. Vastauksia toivotaan kaikenikäisiltä nokialaisilta omakohtaisen kokemuksen pohjalta.

Kuntalaiskyselyn vastauksista julkaistaan yhteenveto Nokian kaupungin verkkosivuilla. Tiivistelmä tuloksista toimitetaan kaupungin johdolle, palvelualueille ja luottamuselimille. Tulokset ovat käytettävissä ensi vuoden talousarvion valmistelussa.

Poikkeavan tilanteen vuoksi kysely toteutetaan ensimmäistä kertaa vain verkossa. Siihen voi vastata sujuvasti myös kännykällä.

Linkki kyselyyn löytyy Nokian kaupungin verkkosivuilta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut