Takavuosien mestarimaalivahti liittyy mukaan Tampereen Classicin valmennukseen

Kaksi kertaa maailmanmestaruuden ja kuusi kertaa Suomen mestaruuden pelaajaurallaan voittanut Henri Toivoniemi vahvistaa Classicin miesten valmennustiimiä alkavalla kaudella.

– Kun mahdollisuus liittyä Familyyn aukesi, niin päätin tarttua tilaisuuteen epäröimättä. Päävalmentaja Samu Kuitunen ja Juha Jäntti ovat tuttuja miehiä monen vuoden varrelta ja yhteistyö maajoukkueessa on ollut hedelmällistä. Matkat Tampereelle joukkueen eri tapahtumiin hoituvat yhdessä Kuitusen ja Jäntin kanssa ja nuo nelituntiset luovat hyviä tilaisuuksia oppia uutta konkarivalmentajilta joukkueen eri tapahtumien lisäksi, Toivoniemi kertoo seuran tiedotteessa.

Toivoniemen rooli valmennustiimissä liittyy vahvasti puolustuspelaamisen rakenteisiin ja eri rooleihin. Huippuosaaja Jori Järvenpää jatkaa sovitusti joukkueen maalivahtivalmentajana.

Päävalmentaja Samu Kuitunen on mielissään Toivoniemen liittymisestä valmennustiimiinsä.

– Henri on tervetullut lisä tiimiimme ja tuo uusia näkemyksiä sekä uutta tuulta joukkueen arkeen. On hienoa saada tuttu ja luotettava sekä eteen päin pyrkivä kaveri mukaan Familyyn.

Manageri Pasi Peltola näkee Toivoniemen olevan hieno lisä jo aiemminkin vahvaan valmennustiimiin.

– Vahva ja menestyksekäs pelaajaura sekä hyvin nousukiidossa oleva valmennusura mahdollistavat Toivoniemen kehittymisen Classicissa ja uskon yhteistyön jatkuvan menestyksekkäästi pitkään, Peltola kommentoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut