Koskikeskuksen parkkitalon pysäköinti meni uusiksi – Kolikot, lipukkeet ja kuitit ovat historiaa

P-Koskikeskus muuttuu tänään lipukkeettomaksi pysäköintitaloksi.

Pysäköintitalon asioinnista tulee muutoksen myötä täysin digitaalista. P-Koskikeskuksen uusi käytäntö on osa isompaa muutostrendiä, jossa pysäköinnin maksaminen ja hallinnointi siirtyy suurelta osin älypuhelinten kautta käytettäviin sovelluksiin. Toimintatapa on tuttu Tampereella jo muun muassa P-Asemalta.

Finnparkin henkilökuntaa on paikalla P-Koskikeskuksessa 24.–28. elokuuta esittelemässä uutta pysäköintipalvelua. Myös Finnparkin asiakaspalvelu palvelee kaikkina vuorokauden aikoina, jos pysäköinnissä on ongelmia. Heidät tavoittaa painamalla asiakaspalvelunappia puomien luona tai soittamalla maksupisteellä näkyvään puhelinnumeroon.

– Moovyn myötä pysäköinnistä tulee selkeästi käyttäjäystävällisempi palvelu. Pysäköinti hallissa toimii entistä jouhevammin, Cityconin keskuspäällikkö Reeta Thure Koskikeskuksesta toetaan tiedotteessa.

Muutoksen yhteydessä P-Koskikeskuksen pysäköinnistä poistuvat käteinen raha sekä lipukkeet ja kuitit. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterikilven tunnistamisella, eikä ikkunaa enää tarvitse availla sisäänajossa lipukkeen ottoa varten. Jatkossa pysäköinnin voi maksaa Moovy-sovelluksella sekä pankki- ja luottokorteilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut