Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koskikeskuksen parkkitalon pysäköinti meni uusiksi – Kolikot, lipukkeet ja kuitit ovat historiaa

P-Koskikeskus muuttuu tänään lipukkeettomaksi pysäköintitaloksi.

Pysäköintitalon asioinnista tulee muutoksen myötä täysin digitaalista. P-Koskikeskuksen uusi käytäntö on osa isompaa muutostrendiä, jossa pysäköinnin maksaminen ja hallinnointi siirtyy suurelta osin älypuhelinten kautta käytettäviin sovelluksiin. Toimintatapa on tuttu Tampereella jo muun muassa P-Asemalta.

Finnparkin henkilökuntaa on paikalla P-Koskikeskuksessa 24.–28. elokuuta esittelemässä uutta pysäköintipalvelua. Myös Finnparkin asiakaspalvelu palvelee kaikkina vuorokauden aikoina, jos pysäköinnissä on ongelmia. Heidät tavoittaa painamalla asiakaspalvelunappia puomien luona tai soittamalla maksupisteellä näkyvään puhelinnumeroon.

– Moovyn myötä pysäköinnistä tulee selkeästi käyttäjäystävällisempi palvelu. Pysäköinti hallissa toimii entistä jouhevammin, Cityconin keskuspäällikkö Reeta Thure Koskikeskuksesta toetaan tiedotteessa.

Muutoksen yhteydessä P-Koskikeskuksen pysäköinnistä poistuvat käteinen raha sekä lipukkeet ja kuitit. Pysäköinti käynnistyy automaattisesti rekisterikilven tunnistamisella, eikä ikkunaa enää tarvitse availla sisäänajossa lipukkeen ottoa varten. Jatkossa pysäköinnin voi maksaa Moovy-sovelluksella sekä pankki- ja luottokorteilla.