Tamperelainen kolmen lapsen äiti ja ex-opettaja poseeraa Portugalin Playboyssa – "Eiköhän tässä ole jo paljasteltu tarpeeksi"

Tamperelainen, kolmen lapsen äiti Johanna Kuvaja räväyttää. Nainen, joka tekee myös musiikillista uraa, esiintyy Portugalin Playboyssa, osin ilman rihman kiertämää. Tämän jälkeen Portugalin Playboyn printtiversio lakkaa ilmestymästä.

– Olen otettu siitä, että minut haluttiin lehden viimeiseen numeroon. Oli todellakin kyse "viimeisestä mahdollisuudesta" poseerata Playboylle, joten en voinut kieltäytyä kunniasta. Ainutlaatuinen tilaisuus. Voin muistella tätäkin sitten mummona keinutuolissa, Kuvaja sanoo.

Kuvaja kertoo tiestä, miten tällainen harvinaisuus mahdollistui.

– Managerini tuntee Tiina Jylhän ja Tiina puolestaan tuntee Playboyn päätoimittajan, jolle hän lähetti kuviani. Managerini sanoi, että vastaus sieltä tulee kestämään noin kuukauden, koska hakemuksia tulee satoja päivässä. Mutta vastaus tulikin saman tien.

– Playboyn päätoimittaja lähetti minulle sähköpostia, kehui tyyliäni ja ulkonäköäni, ja sanoi, että minulle olisi vielä viimeinen paikka tarjolla lehdessä. Mutta päätös pitää tehdä nyt, koska kyseessä on lehden viimeinen numero ikinä. Vanajanlinna alkoi sponsoroida minua, ja jyväskyläläinen Petteri Kaakinen hälytettiin kuvaajaksi. Onneksi kaikki järjestyi viikon varoitusajalla.

Millaisia kuvia on luvassa?

– Meinasin ensin tehdä vaan non-nudea, sillä sain itse päättää kuvien paljastavuuden. Kysyin kuitenkin agenttini ja managerini mielipiteen, olisiko paljastavammista kuvista haittaa uralleni. Molemmat olivat sitä mieltä, että enemminkin siitä olisi hyötyä. Playboy on nimekäs brändi, ja se on niin sanotusti siisti lehti. Agenttini myy minulle keikkoja ulkomaille, ja hän sanoi, että tämän myötä minua on paljon helpompi myydä keikoille Suomen Sabrinana ja Playboy-tähtenä. Brändini on rakentunut seksikkyyden ja aistillisuuden ympärille, joten koen Playboyssa poseeraamisen ainoastaan positiivisena ja luonnollisena jatkumona uralleni. Laajennan tätä kautta tunnettavuuttani Euroopassa. Luvassa on seksikkäitä kuvia pianon ääressä, ja Playboylle otetut suihkukuvat tietenkin liittyvät Shower-biisiini. Myös musiikkini tulee esille lehdessä, Kuvaja kertoo.

Petteri Kaakisella on paljon kokemusta alastonkuvista.

– Halusin pystyä luottamaan kuvaajaan. Olen seurannut Petteriä somessa siitä lähtien, kun hän otti minusta Shower-biisiäni varten promokuvat suihkustudiollaan. Tiedän, että häneen voi luottaa sata prosenttisesti. Hän näkee tällaiset kuvaukset täysin professionaalisesti, joten poseeraaminen oli hyvin luonnollista ja turvallista. Otimme muutamia topless-kuvia ulkona Vanajanlinnassa, mikä oli haastavaa, koska ihmisiä käveli ohi.

Johanna Kuvaja yllättää toistuvasti.

– Koskaan ei näköjään voi tietää, mitä kaikkia mahdollisuuksia eteen putkahtaa. En olisi ikinä uskonut, että poseeraan Playboyssa. Joudun vielä todennäköisesti suhteellisen paljastaviin kuviin myös seuraavan singleni Wanna Make Love to You tiimoilta. Mahdollisesti teen siihen myös musiikkivideon. Topless-kuviin tuskin enää kuitenkaan lähden, eiköhän tässä ole jo paljasteltu tarpeeksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut