Korona tuntuu myös strip tease -paikkojen toiminnassa – Tamperelainen Honey kuulee kehuja ja huorittelua: ”Tässä ei ole kyse seksipalveluista”

Koronaepidemia tuntuu yhä myös strip tease -paikkojen toiminnassa, kertoo Tampereen liepeillä asuva alan ammattilainen 34-vuotias Honey.

– Koronakausi vaikuttaa edelleen joidenkin paikkojen aukioloaikoihin ja asiakasmääriin. Siksi toiset paikat pitävät vain yhtä tyttöä kerrallaan esiintymässä.

Honey haluaisi perustaa oman strippaus- ja hierontapaikan Tampereen keskustaan. Sen nimeksi tulisi Honey´s Place.

– On minulla toinenkin ammatti. Jalkojenhoidon ammattilaisena toimin, samoin myös tatskarina. Olen käyttänyt kaikenlaisia kauneusalan kursseja, kuten ripsienpidennystä, rakennekynsiä ja kestopigmentointia koskevia kursseja. Haluaisin perustaa oman strippi/hierontapaikan Tampereen keskustaan. Sellaisen, kun mulla oli ennen opintojani, Honey's Place. Mutta se on vielä hamassa tulevaisuudessa.

Kauanko sinä olet ollut stripparina ja mikä sai sinut innostumaan alasta?

– Olen ollut stripparina vuodesta 2005. Pääsääntöisesti asiakkaat ovat ihania ja viihdyn tässä työssä heidän ansiostaan. On toki ikäviäkin kokemuksia mutta niitä en sen kummemmin halua murehtia.

Oletko joutunut ammattisi vuoksi kiusallisiin tilanteisiin, esimerkiksi joku tuttu tai puolituttu on tullut asiakkaaksi?

– Olen kyllä joskus joutunut sanomaan että "me ollaan kyllä vähän liian tuttuja"... Mutta ei se mun mielestä ole ollut niin kiusallista, kun sille puolitutulle, joka ei sen jälkeen enää moikannut mua.

Somessa sinusta on hyvin seksikkäitä kuvia. Millaista palautetta saa kuvista ja työskentelystä lavalla?

– Toiset kehuvat ja antavat asiallista palautetta. Sitten on joukossa aina muutama huorittelija. Mutta se ei minua hetkauta. Tykkään itsekin katsella kauniita kuvia toisista, monet kuvat on suorastaan taideteoksia.

Missä menevät rajasi stripparina?

– Moni sekottaa stripparit muuhun aikuisviihteeseen ja seksipalveluihin. Ne eivät kuitenkaan ole minun juttuni, Honey sanoo.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut