Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mopolla ojaan, päihtyneenä henkilöautolla vieraan talon pihaan... – Rattijuopot ovat työllistäneet poliisia Tampereella ja lähikunnissa

Päihtyneenä ajaneet kuljettajat ovat työllistäneet poliisia Tampereella ja lähikunnissa viime päivinä.

Ensin Tampereella keskiviikkona iltapäivällä neljältä mopoilija ajoi henkilöauton perään liikennevaloissa Rautatienkadulla. Mopoilija ei pysähtynyt paikalle vaan jatkoi matkaansa ajaen. Poliisi tavoitti hänet hetken kuluttua ja puhallutti kuljettajan.

Mopoilijaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Henkilöautoon ei tullut vaurioita.

Kangasalla torstaina puolestaan mopoilija ajoi ojaan iltapuolikymmenen aikaan Sahalahdentiellä. Poliisi tuli paikalle, ja kuljettaja puhalsi lukemat, jonka vuoksi mopoilijaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Häntä epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lempäälässä torstaina iltaseitsemältä Pirunlinnantiellä talon pihaan puiden väliin ajoi auto. Päihtyneen oloinen kuljettaja asteli ulos autosta. Poliisi hälytettiin paikalle ja kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kukaan ei loukkaantunut eikä omaisuusvahinkoa syntynyt.