Mopolla ojaan, päihtyneenä henkilöautolla vieraan talon pihaan... – Rattijuopot ovat työllistäneet poliisia Tampereella ja lähikunnissa

Oikeus arvioi jälkinauttimisväitteen huomioiden, että mies autoili 1,98 promillen humalassa. Kuvituskuva. Niina Villman
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Päihtyneenä ajaneet kuljettajat ovat työllistäneet poliisia Tampereella ja lähikunnissa viime päivinä.

Ensin Tampereella keskiviikkona iltapäivällä neljältä mopoilija ajoi henkilöauton perään liikennevaloissa Rautatienkadulla. Mopoilija ei pysähtynyt paikalle vaan jatkoi matkaansa ajaen. Poliisi tavoitti hänet hetken kuluttua ja puhallutti kuljettajan.

Mopoilijaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Henkilöautoon ei tullut vaurioita.

Kangasalla torstaina puolestaan mopoilija ajoi ojaan iltapuolikymmenen aikaan Sahalahdentiellä. Poliisi tuli paikalle, ja kuljettaja puhalsi lukemat, jonka vuoksi mopoilijaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Häntä epäillään myös liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lempäälässä torstaina iltaseitsemältä Pirunlinnantiellä talon pihaan puiden väliin ajoi auto. Päihtyneen oloinen kuljettaja asteli ulos autosta. Poliisi hälytettiin paikalle ja kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kukaan ei loukkaantunut eikä omaisuusvahinkoa syntynyt.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut