Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tamperelaisen vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Blockfest julkisti ensimmäiset artistikiinnityksensä – vuodelle 2021

Jo aiemmin vuoden 2021 päivämääränsä ilmoittanut kaupunkifestivaali Blockfest on julkistanut nyt myös ensimmäiset artistikiinnityksensä.

20. ja 21. elokuuta 2021 Ratinan stadionilla ja ympäröivällä Ratinanniemen alueella kuullaan jo tälle vuodelle toivottuja artisteja kuten yhdysvaltalaistähdet DaniLeigh ja Denzel Curry, uusia kiinnityksiä kuten jenkkiräppäri Polo G sekä useita kotimaisia genren nimiä.

– Ensi kesän ohjelmisto tulee koostumaan niin suunnitelluista 2020 artisteista, kuin myös varsin mielenkiintoisista uusista kiinnityksistä. Luvassa on monipuolinen kattaus ja huipennus festarikesälle 2021, tapahtuman promoottori Kalle Kallonen kommentoi tapahtuman tiedotteessa.

Lisäksi ensi kesän tapahtumaan on vahvistettu esiintyjäksi tänä vuonna uudet albumit julkaisseet Cledos, Gracias, F ja Lauri Haav, Emma-voittajat Jesse Markin ja Gettomasa, IBE, MKDMSK MMRL -tribuutti sekä Spotify-listoja Penelope -hitillään hallinnut William.

Lipunmyynti on käynnissä Tiketissä ja Ticketmasterissa. Tämän vuoden liput käyvät ensi vuoden tapahtumaan sellaisenaan – lisätietoa löytyy Blockfestin sekä lipunvälittäjien verkkosivuilla. Festivaali on suunnattu vain täysi-ikäisille myös ensi vuonna.