Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haluatko päästä maalaamaan Tampereen alikulkutunneleita? – nyt se on mahdollista

Kolme alikulkutunnelia saa tällä ja ensi viikolla pintaansa uutta väriä. Lastenkulttuuriyhdistys SirkusRakkausPumPum järjestää sunnuntaina 23. elokuuta maksuttomat katutaidetyöpajat lapsille ja aikuisille. Työpajoissa pääsee jättämään jälkensä yhteisiin teoksiin ohjaajien opastuksella.

Teokset tulevat Hyllilänpolulle Leinolan ja Kaukajärven välille. Ensimmäinen alikulkutunnelikohde on Kaukajärven Soutustadionin kohdalla, josta pyöräreitti jatkuu raitiotien ali Sammon valtatielle saakka.

– Halusimme löytää reitin joka on helppo pienillekkin pyöräilijöille, ja missä voi turvallisesti myös pysähtyä tunneliin tutkimaan seinämaalauksia. Tavoitteemme on innostaa ihmisiä pyöräilemään ja liikkumaan katutaiteen perässä. Ensi kuussa maalaamme vielä kaksi kohdetta itä-Tampereella vierailevien taiteilijoiden kanssa, kertoo hankkeen suunnittelija ja tuottaja Piritta Suominen tiedotteessa.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.