Kansanedustaja Ilmari Nurmiselle pääministeri Sanna Marin on myös sydänystävä – "Jos tarvitsen apua muuttoon tai seinän maalaukseen, soitan Sannalle"

Kansanedustaja Ilmari Nurminen kuuluu pääministeri Sanna Marinin läheisimpiin ystäviin. Pekka Ruissalo
Pekka Ruissalo

Pekka Ruissalo

Tampereelle kirjansa osoitteen lisäksi siirtänyt kansanedustaja Ilmari Nurminen (sd.) on kaiken muun ohella pääministeri Sanna Marinin (sd.) läheinen ystävä. Nurminen oli kutsuttujen joukossa, kun pääministeri Marin meni taannoin naimisiin Markus Räikkösen kanssa.

Nurminen on myös usein mukana seurueessa, kun pääministeri Marin viettää uutta vuotta tai muuta vastaavaa juhlaa.

Nurminen miettii asiaa tarkasti, kun häneltä pyytää kertomaan jotain hauskaa muistoa pääministeristä. On yleisesti tiedossa, että pääministeri on erittäin tarkka häntä käsittelevistä mediasisällöistä.

– Aloitetaan siitä, että Sanna on hyvin tarkasti mediassa analysoitu tyyppi. Olen lukenut ne analyysit ja niistä tulee hyvin totuudenmukainen kuva. Sellainen Sanna on.

Nurminen pitää ystäväänsä hyvin lojaalina ja auttavaisena. Välimatkaa ei ole paljon Helsingissä eikä Tampereella, asunnot sijaitsevat hyvin lähellä toisiaan.

– Jos tarvitsisin muuttoapua tai apua seinän maalauksessa, soittaisin Sannalle ja hän tulisi apuun. Sanna on vahvasti siviili-ihminen, jalat maassa.

Mitä te olette tehneet yhdessä viime kuukausina?

– (pohtii hetken) No... me olemme muun muassa maalanneet seiniä yhdessä. Sellaista remonttitekemistä. En nyt erittele sen tarkemmin, mutta olemme tosiaan maalanneet yhdessä.

Tamperelainen käsittelee Ilmari Nurmista ja SDP:n puoluekokousta keskiviikon lehdessään.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut