Tampereen Tullikamarin ravintolapäällikkö vaihtui – "Haluan tehdä jotain uutta työelämässä"

Tampereen Tullikamarin ravintolapäällikkö vaihtui. Tehtävässä aloittaa nyt Mirka Sirviä-Mäkelä.

Tullikamarilla vuodesta 1995 työskennellyt ja viimeiset 15 vuotta ravintolapäällikkönä toiminut Arto Vuopponen siirtyi omasta tahdostaan takaisin “rivimieheksi”.

– Alan olla jo siinä iässä, että muodikas ajatus downshiftaamisesta alkoi viehättää todella paljon, 53-vuotias Vuopponen naurahtaa.

Vuopposen paikalle valittiin 20 hakijan joukosta Sirviä-Mäkelä.

– Mirka sijoittui psykologisissa testeissä ykköseksi ja oli haastattelussakin ehdottomasti paras hakija. Valinta oli siten lopulta helppo, Tullikamaria pyörittävän Tampereen Kulttuurikamari Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Viikari kertoo.

Sirviä-Mäkelällä on noin 10 vuoden kokemus erilaisten ravintoloiden pyörittämisestä Tampereella, Kangasalla ja Urjalassa. Hänen viimeisin työpaikkansa oli Valmetilla, jossa Sirviä-Mäkelä toimi esimerkiksi työnopettajana.

– Viime vuoden lopulla minuun iski vahva tunne, että haluan tehdä jotain uutta työelämässä. Sitten näin työpaikkailmoituksen Tullikamarille ja tunsin, että tuore suunta voisi olla tässä.

– Olen todella iloinen, että pääsin aloittamaan Tullikamarilla. Onhan se todellinen klassikkopaikka ja miljööltään ylivertainen Tampereella, ellei koko Suomessa.

Opintiellä hotelli-, majoitus- ja suurtalouspuolen erikoisammattitutkinnon sekä oikeustradenomin tutkinnon saavuttanut Mirka Sirviä-Mäkelä tuo Tullilkamarin jo vahvaan perusosaamiseen omia, kokemuksen mukana karttuneita näkemyksiään.

– Olen jo ehtinyt tutustua hieman työtovereihini ja -käytäntöihin. Kaikki osa-alueet ovat kunnossa, mutta tulen varmasti muuttamaan joitakin käytännön asioita syksyn kuluessa. Uudet silmät näkevät kuitenkin tilanteen toisesta perspektiivistä, Sirviä-Mäkelä miettii.

Tullikamarin konserttitoiminta on keskeytetty vielä elokuun ajaksi, mutta se alkaa jälleen syyskuussa, jos koronarajoitukset antavat myöten.

– Satsaamme ravintolan hygieniatasoon vahvasti, muistamme turvavälit ja painotamme, että jokaisen, sekä työntekijän että asiakkaan, tulee potea “pienikin flunssa” visusti kotona.

– Koronan kaataminen on nyt meistä jokaisesta kiinni, Kimmo Viikari Tampereen Kulttuurikamari Oy:stä muistuttaa.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut